Od danas bez spasilaca na Šumaričkom jezeru

Sportsko privredno društvo Radnički obaveštava građane Kragujevca da od danas, 18. septembra, na jezeru u Šumaricama neće biti spasilačke službe.

U skladu sa tim, SPD Radnički skreće pažnju građanstvu da ubuduće čitav kompleks Šumaričkog jezera koristi na sopstvenu odgovornost i da se ponaša u skladu važećim preporukama, kako bi se izbegle bilo kakve neželjene situacije.

Iako kupališna sezona na Šumaričkom jezeru ove godine nije zvanično otvorena zbog poznate situacije sa koronavirusom, mi smo, kao društveno odgovorna firma, u prethodnom periodu obezbedili usluge spasioca, kako bismo predupredili bilo kakve neželjene događaje. Svesni smo da je jezero u Šumaricama javno dobro i da ne možemo zabraniti građanstvu njegovo korišćenje, ali možemo da apelujemo na njihovo odgovorno ponašanje kako ne bi došli u situaciju da ugroze sopstvenu bezbednost. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su se pridržavali propisanih mera od strane Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba Grada Kragujevca, a mi se iskreno nadamo da ćemo narednu kupališnu sezonu dočekati u mnogo boljoj atmosferi, izjavio je direktor Sportskog privrednog društva Radnički Bojan Ilić.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

11 + 18 =