Avantura park otvoren za posetioce od 22. maja

Avantura park na Šumaričkom jezeru ponovo će biti otvoren za posetioce od petka 22. maja, pa će Kragujevčani moći da uživaju u dodatnim sadržajima na otvorenom.  

Omiljeno izletište mnogih Kragujevčana, koje je bilo zatvoreno tokom vanrednog stanja, ponovo je na raspolagnju svim građanima od 4. maja. Iz Sportskog privrednog društva Radnički, pod čijom je ingerencijom Šumaričko jezero, poručuju da će otvaranjem Avantura parka znatno biti povećana posećenost, ali podsećaju građane da poštuju preporuke struke.

Svedoci smo da se život u Kragujevcu polako vraća i da posle vanrednog stanja i svih problema koje smo imali sa korona virusom, možemo da potvrdimo da su turizam i sport dve grane koje su najviše pogođene i da će se tek osetiti pravi gubici. SPD Radnički i Gradska turistička organizacija pozivaju građane da se polako vrate na naša šetališta, da dođu na Šumaričko jezero i uživaju u čarima Avantura parka, ali u skladu sa svim preporukama o bezbednosti i predostrožnosti i merama koje propisuje struka, istakao je Bojan Ilić, direkor SPD Radnički Kragujevac.

Avantura Park biće otvoren svakog dana tokom cele nedelje od 10 do 19 časova. Cena ulaznice je kao i prethodnih godina – 300 dinara, dok “Agility” polygon  najmlađi Kragujevčani mogu da koriste besplatno, ali uz obavezan nadzor roditelja.

Ove godine počinjemo nešto ranije sa radom u Avantura parku. Raduje činjenica da je došlo do popuštanja mera koje se tiču kretanja stanovništva, tako da će svi naši sugrađani koji su proveli dosta vremena u izolaciji moći da izađu u prirodu na Šumaričko jezero i da uživaju u sportsko-rekreativnom i zabavnom sadržaju, kao i svi domaći turisti koje očekujemo u toku leta u našem gradu, istakao je Bojan Pavlović, direkor GTO Kragujevac.

Inače, planirano je da tokom leta bude postavljeno igralište za decu, neposredno iznad obale Šumaričkog jezera, pa će na jednom od najposećenijih izletišta u Šumadiji posetiocima biti omogućeno dodatno uživanje u druženju i igri u prirodi.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *